Yuuko Gotou
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Junko Kaname (głos)
6.2 2011 Elika Drakul Draupnils (głos)
6.4 2011 Chachamaru (głos)
6.5 2011 Naru Ōtori (głos)
4.5 2011 Haruka (głos)
7.4 2010 Jacqueline (głos)
5.7 2010 Kaori Mana (głos)
7.4 2010 Saori Shikikagami (głos)
7.4 2010 Jacqueline (głos)
5.0 2010 Avril (głos)
7.0 2009 Mikuru Asahina (głos)
7.4 2009 Mikuru Asahina (głos)
6.4 2009 Mikuru Asahina
7.0 2009 Riannon (głos)
5.2 2009 Menace (głos)
8.5 2009 Abiru Kobushi (głos)
5.8 2009 Menace (głos)
5.6 2009 Miyu Shiratori (głos)
8.4 2008 Anya Earlstreim / Prezenterka / Monika Kruszewski / Mutsuki Minase / Agentka tajnej służby wywiadowc
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 Mina (głos) (gościnnie)
7.9 2008 Christine Robbins (głos)
8.4
S.A
2008 Hikari Hanazono (głos)
8.2 2008 Abiru Kobushi (głos)
7.0 2008 Miyu Kuonji (głos)
7.0 2008 Iori Yuzuki (głos)
7.0 2008 Hiro (głos)
8.0 2007 Yuko Goto (głos)
8.1 2007 Ma? (głos)
3.9 2007 Eida (głos)
7.3 2007 Kaede Fuyou (głos)
8.5 2007 Makina (głos)
7.1 2007 Tsubael (głos)
7.3 2007 Bell Zephyr (głos)
7.0 2007 Kate (głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Mikuru Asahina (głos)
7.9 2006 Ichiko Takashima (głos)
8.0 2006 Miu Nekoya (głos)
9.1 2006 Kirara (głos) (gościnnie)
7.3 2005 Kaede Fuyou (głos)
7.8 2005 Yuka Morisaki (głos)
7.0 2005 Nanami Konoe (głos)
8.7 2005 Rain (głos)
8.1 2004 Izula (głos)
7.0 2004 Kaoruko Yamada (głos)
7.3 2003 Studentka (głos)
6.2 2003 Yuki Kashiwazaki (głos)
8.8 2003 Hiyori Hayasaka (głos)
8.2 2002 Młoda Methuselah (głos)
8.5 2002 Kameri (głos)
7.8 1999 Kaneto Sakurai (głos)
6.1 1999 Nyansuke (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yuuko Gotou filmy Yuuko Gotou najlepsze filmy Yuuko Gotou zdjęcia Yuuko Gotou galeria Yuuko Gotou biografia Yuuko Gotou nominacje Yuuko Gotou nagrody i wyróżnienia Yuuko Gotou filmografia Yuuko Gotou aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.