Yuuki Hiro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2002 Michael Lee (głos)
8.7 2002 Clotho Buer (głos)
6.5 2001 Claude C. Kenni (głos)
7.6 1998 Omi Tsukiyono (głos)
9.7 1998 Lamêl (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Alfred (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Dende (głos)
8.1
Neon Genesis Evangelion
Shin seiki evangelion
1995 Makoto Hyuga (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Tapion (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yuuki Hiro filmy Yuuki Hiro najlepsze filmy Yuuki Hiro zdjęcia Yuuki Hiro galeria Yuuki Hiro biografia Yuuki Hiro nominacje Yuuki Hiro nagrody i wyróżnienia Yuuki Hiro filmografia Yuuki Hiro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.