Yuuji Takada
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2008 Kyoushirou Toudou (głos)
7.5 2004 Jouji Kurata (głos) (gościnnie)
7.7 2003 Andy (głos) (gościnnie)
8.0 2003 Keith (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Chris Pickman (głos)
7.9 2001 Martin Jigmar (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yuuji Takada filmy Yuuji Takada najlepsze filmy Yuuji Takada zdjęcia Yuuji Takada galeria Yuuji Takada biografia Yuuji Takada nominacje Yuuji Takada nagrody i wyróżnienia Yuuji Takada filmografia Yuuji Takada aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.