Yuu Kashii
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Youko Takatsu
0.0 2010 Mary Ayashiro
0.0 2010 Asami Sawazaki
0.0 2009 Aiko Mihira
0.0 2009 Misako
7.6 2009 Mana Fujii
5.0 2009 Haruka Nanase
7.4 2008 Mizuki Sakurai
7.7 2007 Noriko Hakushika
8.2 2007 Tsukiko Yamano (gościnnie)
8.7 2007 Manami Sasaki
8.6 2006 Minami Yuriko
0.0 2005 Hinako Yajima
8.1 2003 Kyoko

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yuu Kashii filmy Yuu Kashii najlepsze filmy Yuu Kashii zdjęcia Yuu Kashii galeria Yuu Kashii biografia Yuu Kashii nominacje Yuu Kashii nagrody i wyróżnienia Yuu Kashii filmografia Yuu Kashii aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.