Yutaka Shimaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Ken'ichirou Inui (głos) (gościnnie)
7.3 2010 Shigeru Kuroki (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Ryouga Senba (głos)
8.3 2006 Ryouga Senba (głos)
8.8 2006 Katsuyama (głos)
8.4 2006 Kouhei Takeda (głos) (gościnnie)
8.5 2004 Dave Hashiguchi (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Inspektor Acht (głos)
7.6 1992 Butajiri / Genbu / Gokumonki (głos)
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 (głos)
7.6
Robin Hood
Robin Hood no daibôken
1990 Hereford (głos)
8.2 1990 Załoga Nautilusa (różne głosy)
7.8 1987 Gill Harn / Gyôko

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yutaka Shimaka filmy Yutaka Shimaka najlepsze filmy Yutaka Shimaka zdjęcia Yutaka Shimaka galeria Yutaka Shimaka biografia Yutaka Shimaka nominacje Yutaka Shimaka nagrody i wyróżnienia Yutaka Shimaka filmografia Yutaka Shimaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.