Yumi Takada
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Saori Shikijo (głos)
7.9 2004 Jennifer Portman, Narrator (głos)
7.8 2003 Aeka Masaki Jurai (głos)
7.5 2002 Hatsuho Kazami (głos)
6.1 2002 Makie Sugiyama (głos)
8.2 2002 Saori Shikijou (głos)
8.5 2002 Kumomo (głos)
0.0 2001 Catherine (głos)
8.3 2001 Saori Shikijo (głos)
10.0 2000 Ruuan Keikounitten (głos)
6.0 2000 Atover (głos)
8.0 1999 Seika (głos)
10.0 1998 Ruuan (głos)
7.6 1997 Aeka (głos)
7.0 1996 Ayeka (głos)
8.0 1995 Aeka (głos)
7.8
Tenchi Muyô!
Tenchi Muyô! Ryôôki
1992 Ayeka (głos)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 Midori Yoshinaga (głos)
5.9
Hutch Miodowe Serce
Konchu Monogatori: Minashigo Hutch
1989 (głos)
8.0 1989 Midori-sensei (głos)
8.0 1988 Akiko (głos)
9.2 1987 Yuuki Oikawa (głos)
0.0 1986 Anna, Min (#37-44)
8.0 1986 Susy (głos)
8.0
Pojedynek Aniołów
Attacker You!
1984 Eri (głos) (jap.)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yumi Takada filmy Yumi Takada najlepsze filmy Yumi Takada zdjęcia Yumi Takada galeria Yumi Takada biografia Yumi Takada nominacje Yumi Takada nagrody i wyróżnienia Yumi Takada filmografia Yumi Takada aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.