Yumi Kikuchi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Miyuki Sakura (głos)
7.9 2004 Amika Kuribayashi (głos)
8.2 2002 Miyuki Sakura (głos)
8.3 2001 Miyuki Sakura (głos)
7.0 2001 Miho Hoshino (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yumi Kikuchi filmy Yumi Kikuchi najlepsze filmy Yumi Kikuchi zdjęcia Yumi Kikuchi galeria Yumi Kikuchi biografia Yumi Kikuchi nominacje Yumi Kikuchi nagrody i wyróżnienia Yumi Kikuchi filmografia Yumi Kikuchi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.