Yul Vazquez
Data urodzenia: Hawana, Ku
Miejsce urodzenia: żona Linda Larkin (od 18.05.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 George (gościnnie)
0.0 2011 George (gościnnie)
3.0 2010 George (gościnnie)
7.7 2010 George (gościnnie)
7.8 2008 George (gościnnie)
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 George (gościnnie)
6.1 2001 George (gościnnie)
6.5
Uciekająca panna młoda
Runaway Bride
1999 George (gościnnie)
0.0 1999 George (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Reuben 'Kubańczyk' (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Phil (gościnnie)
6.8
Do usług
Temporarily Yours
1997 George (gościnnie)
5.5 1995 George (gościnnie)
7.9 1994 George (gościnnie)
6.7
Pokochać kogoś
Somebody to Love
1994 George (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 George (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 George (gościnnie)
7.4 1990 George (gościnnie)
7.2 1989 George (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 George (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yul Vazquez filmy Yul Vazquez najlepsze filmy Yul Vazquez zdjęcia Yul Vazquez galeria Yul Vazquez biografia Yul Vazquez nominacje Yul Vazquez nagrody i wyróżnienia Yul Vazquez filmografia Yul Vazquez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.