Yûko Minaguchi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Videl (głos)
6.2 2011 Videl (głos)
6.7 2011 Videl (głos)
8.8 2010 Videl (głos)
6.1 2010 Videl (głos)
8.3 2009 Videl (głos)
8.5 2008 Videl (głos)
8.4 2008 Videl (głos)
8.2 2007 Videl (głos)
7.6 2007 Videl (głos)
8.3 2006 Videl (głos)
7.2 2004 Videl (głos)
8.0 2004 Videl (głos)
8.7 2004 Videl (głos)
8.5 2003 Videl (głos)
6.0 2003 Videl (głos)
8.0 2002 Videl (głos)
7.5 2001 Videl (głos)
6.1 2001 Videl (głos)
9.0 2001 Videl (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Uguisujo (głos)
8.4 2000 Videl (głos)
3.0 1999 Videl (głos)
8.3 1999 Videl (głos)
8.1 1998 Videl (głos)
7.6 1997 Videl (głos)
7.0 1997 Videl (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 Videl (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Videl (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Videl (głos)
8.1
Maluda
Azuki-Chan
1995 Videl (głos)
7.3 1995 Videl (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Videl (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Videl (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon S
1994 Videl (głos)
7.0 1991 Videl (głos)
5.0 1991 Videl (głos)
0.0 1989 Videl (głos)
0.0 1989 Videl (głos)
7.0 1989 Videl (głos)
7.8 1987 Videl (głos)
7.7 1981 Videl (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yûko Minaguchi filmy Yûko Minaguchi najlepsze filmy Yûko Minaguchi zdjęcia Yûko Minaguchi galeria Yûko Minaguchi biografia Yûko Minaguchi nominacje Yûko Minaguchi nagrody i wyróżnienia Yûko Minaguchi filmografia Yûko Minaguchi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.