Yukana Nogami
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Ai Nanasaki (głos)
0.0 2012 Habara (głos)
7.3 2011 Cecila Alcott (głos)
7.0 2011 Eriko Nanao (głos)
7.5 2010 Ai Nanasaki (głos)
8.1 2010 Kazehana (głos)
7.9 2010 Madoka Kei (głos)
8.9 2009 Kanna (głos)
6.4 2009 Takane Shishidou (głos)
8.0 2009 Troisienne (głos)
8.4 2008 C.C. (głos)
8.3 2008 Yumi Azusa (głos)
7.7 2008 Kazehana (głos)
7.8 2008 Tear Grants (głos)
7.9 2008 Akiko (głos)
7.2 2008 Succubus (głos)
8.2 2008 Kūgen Tenko (kobieta) (głos)
8.6 2008 Fujiko Tsubomi (głos)
8.8 2008 Narracja (głos) (gościnnie)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Patty (dorosła) (głos)
8.2 2007 Nilval (głos)
8.6 2007 Lucino Lilie / Reinforce Zwei (głos)
7.7 2007 Aki (głos) (gościnnie)
5.5 2007 R.I.F.F.A (głos)
8.3 2006 C.C. (głos) (narrator)
8.8 2006 Kayo (głos)
8.4 2006 Yurie (głos) (gościnnie)
5.9 2006 Lalamon (głos)
8.6 2006 Mizuki / Shin (głos)
8.0 2006 Dominura (głos)
8.1 2006 Mashiro Blan de Windbloom (głos)
6.9 2006 Lotti Gellar (głos)
9.1 2006 Mikako Nakajima (głos) (gościnnie)
7.9 2005 Teletha "Tessa" Testarossa (głos)
8.0 2005 Rinslet Walker (głos)
8.1 2005 Mashiro Blan de Windbloom (głos)
8.6 2005 Honoka Yukishiro / Cure White (głos)
8.1 2004 Ulrike (głos)
8.1 2004 Fumi Himeno (głos)
8.3 2004 Yumiko Toomi (głos)
10.0 2004 Honoka Yukishiro (głos)
8.0 2004 Kotetsu Isane (głos)
7.7 2003 Kapitan Teletha Testarossa (głos)
8.0 2003 Teletha Testarossa (głos)
7.1 2003 Mina Nakanotani (głos)
7.8 2002 Kotoko (głos)
8.8 2002 Youka (głos)
8.3 2002 Shia (głos)
6.6 2002 Maiko Yukino (głos)
7.5 2001 Somosan (głos) (gościnnie)
8.0 2001 Reina (głos)
7.5 2001 Usagi no Mika (Królik) (głos)
7.0 1999 Natsumi (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Miho Nosaka (głos)
7.3 1998 Mayumi Kino (głos)
8.1 1998 Meilin Li (głos)
6.9 1997 Felicia (głos)
7.0 1996 Yuri Tanima (głos)
7.2 1995 Tanima Yuri/Angel Lily (głos)
8.1
Maluda
Azuki-Chan
1995 Azusa "Azuki-chan" Noyama (głos)
8.2 1995 Toshiko Sôma (głos)
7.7 1994 Nicoletta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yukana Nogami filmy Yukana Nogami najlepsze filmy Yukana Nogami zdjęcia Yukana Nogami galeria Yukana Nogami biografia Yukana Nogami nominacje Yukana Nogami nagrody i wyróżnienia Yukana Nogami filmografia Yukana Nogami aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.