Yorie Yamashita
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
7.0 2010 Sayo Takazaki(gościnnie)
7.4 2010 Sayo Takazaki (gościnnie)
0.0 2009 Harumi Kikuchi(gościnnie)
7.6 2009 Nobuko Oguro (gościnnie)
4.0 2009 Setsuko Daidoji (gościnnie)
7.4 2008 (gościnnie)
8.5 2008 Yoshie Sawano (gościnnie)
7.8 2008 Kazuko Sakai (gościnnie)
0.0 2007 Misae Masuda
8.0 2007 (gościnnie)
7.4 2006 Sakagami Harumi (gościnnie)
0.0 2005 Yoko Miura
7.0 2001 (gościnnie)
0.0 1998 (gościnnie)
8.0
Szept Serca
Mimi wo Sumaseba
1995 Shiho Tsukishima (głos)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 (głos)
7.9
Powrót do marzeń
Omohide poro poro
1991 Nanako (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yorie Yamashita filmy Yorie Yamashita najlepsze filmy Yorie Yamashita zdjęcia Yorie Yamashita galeria Yorie Yamashita biografia Yorie Yamashita nominacje Yorie Yamashita nagrody i wyróżnienia Yorie Yamashita filmografia Yorie Yamashita aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.