Yeardley Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
0.0
Tug
2010 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.2 2010 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.7 2009 Patty DeLuca (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Sandy (gościnnie)
8.0 2007 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
6.9 1998 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.6 1997 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
5.9
Zabaweczki
Toys
1992 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
6.8
Sułtani westernu
City Slickers
1991 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Lisa Marie Simpson (głos)
7.2 1988 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.0 1987 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
10.0 1987 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.1
Grzeszni chłopcy
Heaven Help Us
1985 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
10.0 1984 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Pielęgniarka Mary (gościnnie)
8.7 1983 Pielęgniarka Mary (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yeardley Smith filmy Yeardley Smith najlepsze filmy Yeardley Smith zdjęcia Yeardley Smith galeria Yeardley Smith biografia Yeardley Smith nominacje Yeardley Smith nagrody i wyróżnienia Yeardley Smith filmografia Yeardley Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.