Yasuyuki Kase
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2010 Rak (głos)
8.0 2010 (narrator)
7.3 2010 Genka Kada (głos)
8.4 2009 Simon (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Claudio / / Minami (głos)
8.3 2008 Eibon (głos)
8.6 2008 Emilio Ribisi (głos)
7.6 2008 Shidou Kangetsu (głos)
8.3 2007 Masazumi Honda (głos)
7.6 2007 Kureha Mibu (głos)
7.9 2007 Kankurou (głos)
7.2
Appleseed: Ex Machina
Ekusu makina
2007 Yoshitsune (głos)
8.3 2006 Kewell Soresi / Minami / Chłopiec / Żołnierz / Głos z TV (głos)
8.3 2006 Lenny (głos)
7.9 2005 Boro. T (głos) (gościnnie)
7.2
Kapłanki przeklętych dni
Kannazuki no Miko
2004 Girochi (głos)
8.1 2004 Christel (głos)
4.8 2004 Wakadan (głos)
7.5 2004 Jurouta Toukibi (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Kano Ashido (głos)
6.8 2003 Farlow (głos)
5.0 2003 Ojciec Tsubasy (głos) (gościnnie)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Członek mafii (głos) (gościnnie)
7.8 2002 Kankurou / Ganku (głos)
7.6 1998 Masato / Shinjiro Yamagami (głos)
8.0 1997 Członek Drużyny Jastrzębia / Mężczyzna / Żołnierz (różne głosy)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yasuyuki Kase filmy Yasuyuki Kase najlepsze filmy Yasuyuki Kase zdjęcia Yasuyuki Kase galeria Yasuyuki Kase biografia Yasuyuki Kase nominacje Yasuyuki Kase nagrody i wyróżnienia Yasuyuki Kase filmografia Yasuyuki Kase aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.