Yasunori Masutani
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Nauczyciel Angielskiego (głos)
8.7 2009 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.8 2008 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.3 2007 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.7 2006 Nauczyciel Angielskiego (głos)
5.4 2006 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.5 2006 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.5 2006 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.0 2006 Nauczyciel Angielskiego (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Nauczyciel Angielskiego (głos)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Nauczyciel Angielskiego (głos)
8.0 2004 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.4 2003 Nauczyciel Angielskiego (głos)
8.2 2002 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.5 2002 Nauczyciel Angielskiego (głos)
5.8 2002 Nauczyciel Angielskiego (głos)
8.3 1999 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.0 1996 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.9 1994 Nauczyciel Angielskiego (głos)
7.8
Czarodziejka z księżyca - Serca w lodzie
Bishôjo senshi Sailor Moon S: The Movie
1994 Nauczyciel Angielskiego (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yasunori Masutani filmy Yasunori Masutani najlepsze filmy Yasunori Masutani zdjęcia Yasunori Masutani galeria Yasunori Masutani biografia Yasunori Masutani nominacje Yasunori Masutani nagrody i wyróżnienia Yasunori Masutani filmografia Yasunori Masutani aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.