Yancey Arias
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Senator Tom Kingsley
7.3
Kamuflaż
Covert Affairs
2010 Ramon Cruz (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Ramon Cruz (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Victor Castillo (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Ramon Cruz (gościnnie)
7.1
Złodziej
Thief
2006 Ramon Cruz (gościnnie)
8.1 2005 Ramon Cruz (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Ramon Cruz (gościnnie)
7.5 2005 Ramon Cruz (gościnnie)
8.8 2004 Ramon Cruz (gościnnie)
7.3 2004 Rick Devarro (gościnnie)
8.3
Król koki
Kingpin
2003 Ramon Cruz (gościnnie)
7.6
Rodzina, ach rodzina
American Family
2002 Ramon Cruz (gościnnie)
7.3 2002 Ramon Cruz (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Ramon Cruz (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Arnaz (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Ramon Cruz (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ramon Cruz (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Ramon Cruz (gościnnie)
6.1
Straceńcza misja
Dead Men Can't Dance
1997 Ramon Cruz (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Ramon Cruz (gościnnie)
7.0 1995 Ramon Cruz (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Ramon Cruz (gościnnie)
7.6 1993 Ramon Cruz (gościnnie)
6.8
Krwawa Maria
Innocent Blood
1992 Ramon Cruz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yancey Arias filmy Yancey Arias najlepsze filmy Yancey Arias zdjęcia Yancey Arias galeria Yancey Arias biografia Yancey Arias nominacje Yancey Arias nagrody i wyróżnienia Yancey Arias filmografia Yancey Arias aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.