Yamil Sesin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.7 2008 Nibaldo
7.5
Osaczona
Acorralada
2007 Dr Leonardo Valladares
8.3
Kraina namiętności
Tierra De Pasiones
2006 Danilo Mendez
8.0 2001 Melquíades
7.8
Cena miłości
Precio de tu amor, El
2000 El Talachas
7.1
Paloma
Preciosa
1998
7.6 1998
7.8 1998
0.0 1985 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yamil Sesin filmy Yamil Sesin najlepsze filmy Yamil Sesin zdjęcia Yamil Sesin galeria Yamil Sesin biografia Yamil Sesin nominacje Yamil Sesin nagrody i wyróżnienia Yamil Sesin filmografia Yamil Sesin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.