Xuxa Lopes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Abigail
0.0 2007 Kobieta z taksówki(gościnnie)
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Belita
1.5 2003 Leila Gonçalves
9.0 2000 Glória
0.0 1997 Marina
6.5
Promienne serce
Corazón iluminado
1996 Lilith
0.0 1986 Lia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Xuxa Lopes filmy Xuxa Lopes najlepsze filmy Xuxa Lopes zdjęcia Xuxa Lopes galeria Xuxa Lopes biografia Xuxa Lopes nominacje Xuxa Lopes nagrody i wyróżnienia Xuxa Lopes filmografia Xuxa Lopes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.