Xenia Pörtner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1992 Anna Turm (gościnnie)
5.0 1981 Thea Borck (gościnnie)
7.0 1978 Pani Zehren (gościnnie)
7.8 1977 Anna Gautier (1977) (gościnnie)
0.0 1972 Szwagierka Corinny (gościnnie)
10.0 1969 Milena Bauer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Xenia Pörtner filmy Xenia Pörtner najlepsze filmy Xenia Pörtner zdjęcia Xenia Pörtner galeria Xenia Pörtner biografia Xenia Pörtner nominacje Xenia Pörtner nagrody i wyróżnienia Xenia Pörtner filmografia Xenia Pörtner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.