Xavier Samuel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 David, pan młody
4.9 2012 David, pan młody
8.5 2012 Josh
4.8 2012 Josh
7.9
Anonimus
Anonymous
2011 David, pan młody
6.1 2011 David
6.2
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
2010 David, pan młody
6.3 2009 David, pan młody
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 David, pan młody
4.9 0 David, pan młody
8.0 0 David, pan młody

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Xavier Samuel filmy Xavier Samuel najlepsze filmy Xavier Samuel zdjęcia Xavier Samuel galeria Xavier Samuel biografia Xavier Samuel nominacje Xavier Samuel nagrody i wyróżnienia Xavier Samuel filmografia Xavier Samuel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.