Woody Jeffreys
Data urodzenia: Grimsby, K

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2009 (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 (gościnnie)
9.5 2006 (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 (gościnnie)
0.0 2003 (gościnnie)
5.9
Walentynki
Valentine
2001 (gościnnie)
7.2 2001 Jack / Pan Lyon (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 (gościnnie)
7.3
Podwójne zagrożenie
Double Jeopardy
1999 (gościnnie)
6.0 1998 (gościnnie)
7.0 1998 (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 (gościnnie)
6.8 1997 (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 (gościnnie)
6.8 1996 (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Woody Jeffreys filmy Woody Jeffreys najlepsze filmy Woody Jeffreys zdjęcia Woody Jeffreys galeria Woody Jeffreys biografia Woody Jeffreys nominacje Woody Jeffreys nagrody i wyróżnienia Woody Jeffreys filmografia Woody Jeffreys aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.