Woodrow Parfrey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1983 Bryce Macklin (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Archie Doke (gościnnie)
8.2 1981 Al (gościnnie)
6.6 1980 Dr. Canterbury
9.8 1978 Adwokat
6.2 1978 Cy Winters (gościnnie)
8.0 1978 Dr Hyman Monroe (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
6.0
Niedosyt
Stay Hungry
1976 wujek Craiga
7.9
Wyjęty spod prawa Josey Wales
Outlaw Josey Wales, The
1976 Carpetbagger
9.0 1976 Pan Tottenhoe
10.0 1976 Billy (gościnnie)
7.1 1976 Jimmy (gościnnie)
6.1
Hollywoodzki kowboj
Hearts of the West
1975 Pan Gates, producent(niewymieniony w czołówce)
10.0 1975 Doktor Saltzman (gościnnie)
6.6
Planeta małp
Planet of the Apes
1974 Veska (gościnnie)
8.5 1974 Fallon (gościnnie)
10.0 1974 Joe Angeles (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Wielebny Pritchard (gościnnie)
7.5
Taka była Oklahoma
Oklahoma Crude
1973 Prawnik
10.0 1973 Jack (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
7.0 1973 John Wilson (gościnnie)
6.8 1972 Denver (1973) (gościnnie)
7.8 1972 Gus (gościnnie)
7.8
Brudny Harry
Dirty Harry
1971 Pan Jaffe, właściciel Burger Denu
10.0 1971 Oliver See (gościnnie)
10.0 1971 Eli Scott (gościnnie)
6.7 1969 Doktor (gościnnie)
9.0 1969 Pan Granger (gościnnie)
7.4
Planeta Małp
Planet of the Apes
1968 Maximus
8.2 1968 Dr Louden (gościnnie)
10.0 1968 Maxwell Digby / Barton Durston (gościnnie)
6.9 1968 Harv / John Marshal (gościnnie)
8.2 1968 George Albert (gościnnie)
6.0 1967 Pruitt (gościnnie)
8.8 1967 Meteorolog (gościnnie)
7.2 1967 Harrison / Harry / Gene / Pete Fender / Willie Small / Mel Faber / Eddie / Steve Dorsett
6.0 1966 Holmes (gościnnie)
6.6 1966 Henks (gościnnie)
6.1 1966 Rooper (gościnnie)
8.5 1966 Pan Hayden (gościnnie)
9.0 1965 Ronald Neuworth (gościnnie)
8.7 1965 Phil Bennett (gościnnie)
10.0 1965 Clagett (gościnnie)
8.4 1965 Pan Oliver (gościnnie)
8.2 1965 Pan Murdock /Pan Farber/Pan Fakeling/Henry Tracy (gościnnie)
7.0 1964 Thayer (gościnnie)
10.0 1964 Dyrektor Ralston (gościnnie)
7.8 1964 Kwatermistrz Owens (gościnnie)
4.7 1964 Leo Brock (gościnnie)
8.8 1964 Generał Stanton (gościnnie)
10.0 1963 Fred Bell (gościnnie)
10.0 1963 (gościnnie)
6.0 1963 Kierownik piętra (gościnnie)
7.9 1963 Pan Newlin (gościnnie)
8.0 1963 DeCarlo (gościnnie)
5.5 1962 Vernon Kurtz(gościnnie)
8.5 1962 Szeregowy Gates (gościnnie)
6.2 1962 Joe Darby (1962) (gościnnie)
10.0 1959 Isaacson (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Fred Myerson (gościnnie)
7.4 1959 Huber (gościnnie)
6.5 1956 Pip (gościnnie)
7.4 1955 Tom Wiggins (gościnnie)
10.0 1954 Bill
6.5 1952 (gościnnie)
6.0 1948 Jesse (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Woodrow Parfrey filmy Woodrow Parfrey najlepsze filmy Woodrow Parfrey zdjęcia Woodrow Parfrey galeria Woodrow Parfrey biografia Woodrow Parfrey nominacje Woodrow Parfrey nagrody i wyróżnienia Woodrow Parfrey filmografia Woodrow Parfrey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.