Wolfram Weniger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1985 (gościnnie)
5.0 1981 Branss (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1974 Pierre (gościnnie)
10.0 1969 Heinz Kobenz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wolfram Weniger filmy Wolfram Weniger najlepsze filmy Wolfram Weniger zdjęcia Wolfram Weniger galeria Wolfram Weniger biografia Wolfram Weniger nominacje Wolfram Weniger nagrody i wyróżnienia Wolfram Weniger filmografia Wolfram Weniger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.