Wolfram Teufel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2007 Sebastian Vogler
7.0 1997 Właściciel baru (gościnnie)
0.0 1996 Gernot (gościnnie)
6.5 1992 Wilhelm Lustig (gościnnie)
7.1
Fabryka oficerów
Fabrik der Offiziere
1989 Podchorąży Kramer
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wolfram Teufel filmy Wolfram Teufel najlepsze filmy Wolfram Teufel zdjęcia Wolfram Teufel galeria Wolfram Teufel biografia Wolfram Teufel nominacje Wolfram Teufel nagrody i wyróżnienia Wolfram Teufel filmografia Wolfram Teufel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.