Wolf Muser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2008 Herr Herzog (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pan Jacobs (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pan Jacobs (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pan Jacobs (gościnnie)
7.9 2003 Pan Jacobs (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Pan Jacobs (gościnnie)
7.6 2001 Pan Jacobs (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pan Jacobs (gościnnie)
7.0 1997 Pan Jacobs (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pan Jacobs (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Pan Jacobs (gościnnie)
9.0 1996 Pan Jacobs (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Pan Jacobs (gościnnie)
6.3 1986 Pan Jacobs (gościnnie)
7.5 1985 Pan Jacobs (gościnnie)
5.6 1984 Pan Jacobs (gościnnie)
7.6 1984 Pan Jacobs (gościnnie)
7.5 1983 Pan Jacobs (gościnnie)
8.3 1983 Pan Jacobs (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Pan Jacobs (gościnnie)
6.3 1983 Pan Jacobs (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pan Jacobs (gościnnie)
8.2 1981 Pan Jacobs (gościnnie)
6.8 1981 Pan Jacobs (gościnnie)
8.2 1980 Pan Jacobs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wolf Muser filmy Wolf Muser najlepsze filmy Wolf Muser zdjęcia Wolf Muser galeria Wolf Muser biografia Wolf Muser nominacje Wolf Muser nagrody i wyróżnienia Wolf Muser filmografia Wolf Muser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.