Wolf-Dietrich Berg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Sędzia Schubert
0.0 2001 Rudi Böhse (2002) (gościnnie)
0.0 2001 Fischer (gościnnie)
0.0 1999 (gościnnie)
8.0 1999 Karl Göbel (2001-2004) (gościnnie)
0.0 1997 Fred
7.0 1997 Komisarz Wagner (gościnnie)
0.0 1995 Consul Struckenberg
0.0 1995 Bürgermeister
0.0 1995 Rolf Oppitz (gościnnie)
0.0 1995 Dr Röhlke (gościnnie)
0.0 1994 Prof. Albert Peters (1994, 1995)
0.0 1993 Wolfgang Brammer (1999)(gościnnie)
4.5 1993 Jupp Rathmeier
6.5 1992 Anton Brack (gościnnie)
0.0 1990 Peterich
0.0 1989 Hochegger (1992)(gościnnie)
0.0 1989 (gościnnie)
0.0 1989
6.0 1989 Bernhard Schadenstedt
0.0 1989 Kierownik internatu
0.0 1987 Georg / Hans / Anton Fletsch
0.0 1986 Pracownik
10.0 1986 Fiete Braun (2002) (gościnnie)
10.0 1985 (gościnnie)
0.0 1982 Landes
5.0 1981 Peters / Nadkomisarz Boske (gościnnie)
7.0 1978 Reese (1987) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wolf-Dietrich Berg filmy Wolf-Dietrich Berg najlepsze filmy Wolf-Dietrich Berg zdjęcia Wolf-Dietrich Berg galeria Wolf-Dietrich Berg biografia Wolf-Dietrich Berg nominacje Wolf-Dietrich Berg nagrody i wyróżnienia Wolf-Dietrich Berg filmografia Wolf-Dietrich Berg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.