Wolf Christian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2001 Duży człowiek
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Kapitan Drugo (gościnnie)
6.8
Rycerz króla Artura
First Knight
1995 Rabuś
0.0 1994 Alan(gościnnie)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Strażak (gościnnie)
0.0 1989 Den (gościnnie)
7.9 1986 Portier (gościnnie)
7.6 1984 Tom Miller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wolf Christian filmy Wolf Christian najlepsze filmy Wolf Christian zdjęcia Wolf Christian galeria Wolf Christian biografia Wolf Christian nominacje Wolf Christian nagrody i wyróżnienia Wolf Christian filmografia Wolf Christian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.