Wojciech Standełło
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1996 Szatniarz na pływalni(gościnnie)
6.7 1992 Nauczyciel(gościnnie)
7.6 1988 (gościnnie)
7.6 1983 Cadyk
6.6 1983 Lubelski
6.3 1980 Poeta - robotnik
7.4 1980
7.6 1976 Arendarz (gościnnie)
6.4 1974 Wózkarz Antoś
8.2 1973 Żyd, rozmówca Józafata w restauracji

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Standełło filmy Wojciech Standełło najlepsze filmy Wojciech Standełło zdjęcia Wojciech Standełło galeria Wojciech Standełło biografia Wojciech Standełło nominacje Wojciech Standełło nagrody i wyróżnienia Wojciech Standełło filmografia Wojciech Standełło aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.