Wojciech Słupiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Flynn (polski dubbing)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Policjant (gościnnie)
7.0
Lorax
Dr. Seuss' The Lorax
2012 Policjant (gościnnie)
5.8 2011 Policjant (gościnnie)
7.6 2010 Policjant (gościnnie)
4.3 2009 Policjant (gościnnie)
3.8 2009 Policjant (gościnnie)
6.3 2008 Policjant (gościnnie)
5.8 2007 Policjant (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Policjant (gościnnie)
5.4 2006 Policjant (gościnnie)
5.2 2005 Policjant (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Policjant (gościnnie)
8.1 2003 Policjant (gościnnie)
6.6 2003 Policjant (gościnnie)
5.8 2003 Policjant (gościnnie)
7.4 1998 Policjant (gościnnie)
7.9 1987 Policjant (gościnnie)
5.9 0 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Słupiński filmy Wojciech Słupiński najlepsze filmy Wojciech Słupiński zdjęcia Wojciech Słupiński galeria Wojciech Słupiński biografia Wojciech Słupiński nominacje Wojciech Słupiński nagrody i wyróżnienia Wojciech Słupiński filmografia Wojciech Słupiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.