Wojciech Malajkat
Data urodzenia: 1963-01-16
Miejsce urodzenia: Mrągowo, Polska
Stan cywilny: żona Katarzyna Engwert-Malajkat

Biografia:
Polski aktor filmowy i teatralny. W 1986 roku ukończył Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi.Występuje na scenach warszawskich: Teatru Studio i Narodowego. Jego talent aktorski został kilkakrotnie nagrodzony na festiwalach teatralnych, otrzymał również nagrody: im. Schilera (1988) i im. St. Wyspiańskiego (1988).
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Maniek (polski dubbing)
8.4 2011 Maniek (polski dubbing)
6.9
Kot w butach
Puss in Boots
2011 Maniek (polski dubbing)
6.6 2011 Maniek (polski dubbing)
6.8
Shrek Forever
Shrek Forever After
2010 Maniek (polski dubbing)
6.7 2010 Maniek (polski dubbing)
10.0 2010 Maniek (polski dubbing)
6.4 2008 Maniek (polski dubbing)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Maniek (polski dubbing)
5.6 2006 Maniek (polski dubbing)
5.6 2005 Maniek (polski dubbing)
5.4 2003 Maniek (polski dubbing)
6.7 2003 Maniek (polski dubbing)
4.7 2003 Maniek (polski dubbing)
6.2 2000 Maniek (polski dubbing)
7.3 2000 Maniek (polski dubbing)
4.0 2000 Maniek (polski dubbing)
3.0 1999 Maniek (polski dubbing)
5.3 1999 Maniek (polski dubbing)
6.1 1999 Maniek (polski dubbing)
7.6 1996 Maniek (polski dubbing)
4.9 1995 Maniek (polski dubbing)
6.3
WOW
1993 Maniek (polski dubbing)
5.8 1993 Maniek (polski dubbing)
5.8 1993 Maniek (polski dubbing)
5.1 1993 Maniek (polski dubbing)
6.4
Piękna nieznajoma
Prekrasnaya neznakomka
1992 Maniek (polski dubbing)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 Maniek (polski dubbing)
6.6 1991 Maniek (polski dubbing)
6.4 1991 Maniek (polski dubbing)
7.3 1989 Maniek (polski dubbing)
6.1 1989 Maniek (polski dubbing)
7.7 1989 Maniek (polski dubbing)
7.3 1989 Maniek (polski dubbing)
7.2 1987 Maniek (polski dubbing)
6.2 1987 Maniek (polski dubbing)
6.0
ESD
1986 Maniek (polski dubbing)
6.7 1985 Maniek (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Malajkat filmy Wojciech Malajkat najlepsze filmy Wojciech Malajkat zdjęcia Wojciech Malajkat galeria Wojciech Malajkat biografia Wojciech Malajkat nominacje Wojciech Malajkat nagrody i wyróżnienia Wojciech Malajkat filmografia Wojciech Malajkat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.