Wojciech Kostecki
Data urodzenia: 1936-03-16
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2001 Roman Dmowski
6.7 1996 Aktor
5.2 1995 Poseł przemawiający w tv (gościnnie)
6.5 1994 Sąsiad Borowskich
3.8 1994 Pracownik Biura Interwencji Senatu (gościnnie)
5.8 1993 Komisarz Wełniak, szef komisariatu (gościnnie)
6.4 1992 Polak na bocznicy kolejowej(niewymieniony w czołówce)
6.0 1990 (niewymieniony w czołówce)
7.2 1988 Agent Krzemka
6.5 1988 Doktor Kubiak, ginekolog prowadzący ciążę Ewy (gościnnie)
7.5 1988 Zawisza Czarny
7.8
Dom
1980 Oficer Wojsk Ochrony Pogranicza (gościnnie)
5.7 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Kostecki filmy Wojciech Kostecki najlepsze filmy Wojciech Kostecki zdjęcia Wojciech Kostecki galeria Wojciech Kostecki biografia Wojciech Kostecki nominacje Wojciech Kostecki nagrody i wyróżnienia Wojciech Kostecki filmografia Wojciech Kostecki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.