Wojciech Klata
Data urodzenia: 1976-01-27
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Andzio Kowarski
6.1 2002 Andzio Kowarski
7.8 2000 Andzio Kowarski
6.7 1996 Andzio Kowarski
6.3 1995 Andzio Kowarski
6.1 1994 Andzio Kowarski
5.6 1993 Andzio Kowarski
6.4 1992 Andzio Kowarski
7.1 1992 Andzio Kowarski
6.5 1991 Andzio Kowarski
7.9 1990 Andzio Kowarski
7.7 1989 Andzio Kowarski
7.3 1989 Andzio Kowarski
7.6 1988 Andzio Kowarski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Klata filmy Wojciech Klata najlepsze filmy Wojciech Klata zdjęcia Wojciech Klata galeria Wojciech Klata biografia Wojciech Klata nominacje Wojciech Klata nagrody i wyróżnienia Wojciech Klata filmografia Wojciech Klata aktor Wojciech Klata reżyser Wojciech Klata scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.