Wojciech Czerwiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Narzeczony Ireny Marcisz (gościnnie)
7.1 2012 Nike
6.7 2010 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.7 2010 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.8 2010 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
5.0 2010 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
7.6 2010 Barman (gościnnie)
6.1 2009 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
4.7 2009 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.7 2008 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
8.1 2008 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni (gościnnie)
7.2 2008 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
7.1 2008 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.3 2008 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
7.9 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
7.7 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
4.3 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
2.0 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.8 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
4.6 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
5.0 2007 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.4 2006 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
6.5 2006 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
5.2 2005 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni
5.7 2004 Żandarm niemiecki w getcie / Podoficer gestapo prowadzący podsłuch kawiarni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Czerwiński filmy Wojciech Czerwiński najlepsze filmy Wojciech Czerwiński zdjęcia Wojciech Czerwiński galeria Wojciech Czerwiński biografia Wojciech Czerwiński nominacje Wojciech Czerwiński nagrody i wyróżnienia Wojciech Czerwiński filmografia Wojciech Czerwiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.