Wojciech Brzeziński
Data urodzenia: 1975
Miejsce urodzenia: Jaworzno, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Scharfuhrer Helmut Fuchs
6.8 2010 Scharfuhrer Helmut Fuchs
6.5 2010 Scharfuhrer Helmut Fuchs
4.3 2009 Scharfuhrer Helmut Fuchs
6.7 2008 Scharfuhrer Helmut Fuchs
8.1 2008 Scharfuhrer Helmut Fuchs
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Scharfuhrer Helmut Fuchs
7.9 2007 Scharfuhrer Helmut Fuchs
7.7 2007 Scharfuhrer Helmut Fuchs
8.2 2005 Radek Rosiak "Rurabomber" (gościnnie)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Scharfuhrer Helmut Fuchs
7.6 1997 Scharfuhrer Helmut Fuchs

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Brzeziński filmy Wojciech Brzeziński najlepsze filmy Wojciech Brzeziński zdjęcia Wojciech Brzeziński galeria Wojciech Brzeziński biografia Wojciech Brzeziński nominacje Wojciech Brzeziński nagrody i wyróżnienia Wojciech Brzeziński filmografia Wojciech Brzeziński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.