Wojciech Andrzejuk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2010 Rudy
7.3 2010 Kryminalny
7.0 2009 Tadeusz
7.3 2009 Pracownik cmentarny
3.9 2008 Konfident (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Nauczyciel muzyki Zuzi (gościnnie) (n
6.9 2004 Homoseksualista Bjorn Svenson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Andrzejuk filmy Wojciech Andrzejuk najlepsze filmy Wojciech Andrzejuk zdjęcia Wojciech Andrzejuk galeria Wojciech Andrzejuk biografia Wojciech Andrzejuk nominacje Wojciech Andrzejuk nagrody i wyróżnienia Wojciech Andrzejuk filmografia Wojciech Andrzejuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.