Włodzimierz Wiszniewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1991 Sołtys Miłkowa (gościnnie)
7.3 1989 Aktor w sztuce Lubowskiego
8.0 1988 (odcinek 1)
7.6 1988 Generał, dowódca garnizonu w Inowrocławiu (gościnnie)
7.0 1986 "Igła"
7.5 1984
6.9 1983 Premier Winston L. Churchill
5.1 1983 dyrektor
7.8 1982 Działacz z Górnego Śląska u Korfantego (niewymieniony w czołówce)
5.7 1978 Inżynier Podgórny, zastępca Kwiatkowskiego(gościnnie)
6.2 1974 Dyrektor fabryki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Włodzimierz Wiszniewski filmy Włodzimierz Wiszniewski najlepsze filmy Włodzimierz Wiszniewski zdjęcia Włodzimierz Wiszniewski galeria Włodzimierz Wiszniewski biografia Włodzimierz Wiszniewski nominacje Włodzimierz Wiszniewski nagrody i wyróżnienia Włodzimierz Wiszniewski filmografia Włodzimierz Wiszniewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.