Włodzimierz Skoczylas
Data urodzenia: 1923-05-07
Miejsce urodzenia: 1993-09-29
Stan cywilny: Jabłonowo, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1990
6.7 1985 Fałszywy handlarz relikwiami porywający Unę (gościnnie)
7.2 1984 Guld, ojciec Siejwy
6.6 1982 Kulanowski, prezes banku
7.9 1980 Adwokat Dyzmy (gościnnie)
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979 Członek Komitetu Obywatelskiego / Fryzjer Tomasza
10.0
Rodzina Buddenbrooków
Buddenbrooks
1979 Członek Komitetu Obywatelskiego, fryzjer Tomasza
6.7 1978 Kupferman, właściciel lombardu
7.5 1977 Dawid Szpigelman, wierzyciel Łęckiego (gościnnie)
3.8 1972 Ksiądz
6.3 1970 Żołnierz WP(niewymieniony w czołówce)
7.7 1969 Juryca, człowiek Potockiego(gościnnie)
7.5 1969 Plutonowy Edek
6.8 1966 Zezowaty, członek bandy Flasza (gościnnie)
7.2 1965 Dziennikarz
8.2 1964 Żołnierz WP(niewymieniony w czołówce)
7.0 1964 Jan Kapusta
7.7 1963 Gość przy barze(niewymieniony w czołówce)
5.7 1961 Szelongiewicz
6.2 1958 Zygmunt
7.6 1957 Żołnierz WP(niewymieniony w czołówce)
6.6 1955 Żołnierz WP(niewymieniony w czołówce)
6.4 1955 Żołnierz WP(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Włodzimierz Skoczylas filmy Włodzimierz Skoczylas najlepsze filmy Włodzimierz Skoczylas zdjęcia Włodzimierz Skoczylas galeria Włodzimierz Skoczylas biografia Włodzimierz Skoczylas nominacje Włodzimierz Skoczylas nagrody i wyróżnienia Włodzimierz Skoczylas filmografia Włodzimierz Skoczylas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.