Włodzimierz Kwaskowski
Data urodzenia: 1914-07-31
Miejsce urodzenia: 1990-04-22
Stan cywilny: Warszawa, Rosja (obecnie Polska)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1988 Mecenas(niewymieniony w czołówce)
7.1 1986 Szewc
6.4 1984 Królak
6.6 1983
7.9 1982 Dentysta
6.8 1981 Jubiler, znajomy Jana
6.8 1979 Hamer
7.9 1977 Dyrektor oddziału PKO
7.5 1977 Szlangbaum , ojciec Henryka (gościnnie)
4.5 1974 Inspektor
6.3 1970 Kierownik SKR-u(gościnnie)
7.9 1966 "20-tka"(niewymieniony w czołówce)
7.4 1965 Schultz, strażnik w fabryce(niewymieniony w czołówce)
7.7 1965 Pan Bakolak (gościnnie)
6.8 1964 Naczelnik Totalizatora Sportowego(gościnnie)
7.0 1964 Medyk u Szulca
6.4 1961 Stróż w Myślenicach
6.6 1961 Dentysta Klemczak
6.2 1960 Gość u Dobrackiej
8.2 1958 Mechanik Kowalski
5.4 1958 Przyjaciel Kasprzyka
8.2 1958 Majster Grzebiński remontujący lokaj Feliksa(niewymieniony w czołówce)
7.6 1957 Henio "Gazrurka"(niewymieniony w czołówce)
5.1 1956 Kelner(niewymieniony w czołówce)
6.6 1955 Urzędnik
6.7 1955 Sprawozdawca na zawodach bokserskich ("Nowela bokserska")
5.8 1954 Członek partii(niewymieniony w czołówce)
4.3 1953 Więzień Pawiaka(niewymieniony w czołówce)
5.4 1953 Karolak, chłop ze spółdzielni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Włodzimierz Kwaskowski filmy Włodzimierz Kwaskowski najlepsze filmy Włodzimierz Kwaskowski zdjęcia Włodzimierz Kwaskowski galeria Włodzimierz Kwaskowski biografia Włodzimierz Kwaskowski nominacje Włodzimierz Kwaskowski nagrody i wyróżnienia Włodzimierz Kwaskowski filmografia Włodzimierz Kwaskowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.