Witold Żaboklicki
Data urodzenia: 1958-12-12
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2007 Klient biura turystycznego (gościnnie)
5.7 2004 Gapowicz (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
7.6 1997
4.4 1996 Mężczyzna na przyjęciu / Policjant w Miechowicach
7.0 1996 Członek gangu Tumskiej pilnujący Basi
6.5 1988 Akindu, student farmacji

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Witold Żaboklicki filmy Witold Żaboklicki najlepsze filmy Witold Żaboklicki zdjęcia Witold Żaboklicki galeria Witold Żaboklicki biografia Witold Żaboklicki nominacje Witold Żaboklicki nagrody i wyróżnienia Witold Żaboklicki filmografia Witold Żaboklicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.