Witold Wieliński
Data urodzenia: 1968

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Lekarz
7.1 2012 Policjant
7.6 2010 Lekarz
7.3 2010 Lekarz
6.3 2010 Lekarz
6.6 2009 Lekarz
5.6 2009 Lekarz
2.3 2009 Lekarz
4.0 2008 Lekarz
5.4 2007 Lekarz
7.7 2007 Lekarz
5.1 2007 Lekarz
4.8 2006 Lekarz
5.4 2006 Lekarz
3.5 2005 Lekarz
3.6 2005 Lekarz
7.9 2004 Lekarz
6.3 2004 Lekarz
5.7 2004 Lekarz
6.9 2004 Lekarz
8.1 2003 Lekarz
4.5 2003 Lekarz
7.2 2003 Lekarz
5.3 2002 Lekarz
7.2 2002 Lekarz
3.8 2001 Lekarz
4.3 2001 Lekarz
5.8 2001 Lekarz
3.6 2001 Lekarz
6.8 1999 Lekarz
6.8 1999 Lekarz
3.5 1999 Lekarz
5.3 1999 Lekarz
6.6 1999 Lekarz
7.0 1998 Lekarz
6.9 1998 Lekarz
6.1 1997 Lekarz
7.6 1997 Lekarz
6.0 1996 Lekarz
7.4 1995 Lekarz
7.4 1995 Lekarz
7.5 1995 Lekarz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Witold Wieliński filmy Witold Wieliński najlepsze filmy Witold Wieliński zdjęcia Witold Wieliński galeria Witold Wieliński biografia Witold Wieliński nominacje Witold Wieliński nagrody i wyróżnienia Witold Wieliński filmografia Witold Wieliński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.