Witold Kałuski
Data urodzenia: 1922-01-03
Miejsce urodzenia: 1991-01-21
Stan cywilny: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1988 (gościnnie)
7.8 1982 Polityk amerykański na koncercie Paderewskiego w Nowym Jorku (niewymi
6.1 1981 Właściciel malucha(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Kelner w lokalu (gościnnie)
6.8 1977 Dyrektor "Mody Polskiej"
6.8 1977 Dyrektor "Mody Polskiej"
7.4 1977 Świadek na ślubie Barbary i Bogumiła (gościnnie)
7.4 1974 Inżynier Bliniak
7.6 1972 Górecki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Witold Kałuski filmy Witold Kałuski najlepsze filmy Witold Kałuski zdjęcia Witold Kałuski galeria Witold Kałuski biografia Witold Kałuski nominacje Witold Kałuski nagrody i wyróżnienia Witold Kałuski filmografia Witold Kałuski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.