Witold Bieliński
Data urodzenia: 1959-04-13
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: żona Elżbieta, syn Tomasz

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Mężczyzna
0.0 2011 Mężczyzna
5.6 2009 Mężczyzna
6.3 2008 Mężczyzna
4.5 2007 Mężczyzna
6.8 2007 Mężczyzna
6.7 2005 Mężczyzna
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Mężczyzna
6.3 2004 Mężczyzna
5.7 2004 Mężczyzna
4.4 2004 Mężczyzna
6.0 2004 Mężczyzna
5.8 2003 Mężczyzna
7.2 2003 Mężczyzna
7.4 2002 Mężczyzna
7.2 2002 Mężczyzna
6.1 2001 Mężczyzna
5.4 2000 Mężczyzna
3.5 1999 Mężczyzna
5.7 1999 Mężczyzna
7.0 1998 Mężczyzna
7.2 1997 Mężczyzna
6.7 1997 Mężczyzna
4.8 1997 Mężczyzna
6.5 1997 Mężczyzna
7.6
Król Olch
Unhold, Der
1996 Mężczyzna
4.3 1996 Mężczyzna
7.5 1995 Mężczyzna
5.2 1995 Mężczyzna
3.8 1994 Mężczyzna
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Mężczyzna
5.1 1993 Mężczyzna
6.4 1992 Mężczyzna
7.6
Psy
1992 Mężczyzna
7.6
Kapitan Conrad
Joseph Conrad
1991 Mężczyzna
7.9 1990 Mężczyzna
6.5 1988 Mężczyzna
7.6 1988 Mężczyzna
7.6 1988 Mężczyzna
7.6 1987 Mężczyzna
7.3 1987 Mężczyzna
6.0 1985 Mężczyzna
7.1 1984 Mężczyzna
7.8
Dom
1980 Mężczyzna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Witold Bieliński filmy Witold Bieliński najlepsze filmy Witold Bieliński zdjęcia Witold Bieliński galeria Witold Bieliński biografia Witold Bieliński nominacje Witold Bieliński nagrody i wyróżnienia Witold Bieliński filmografia Witold Bieliński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.