Winfried Glatzeder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Prof. Peter Haeusler
5.0 1994 Schäfer (gościnnie)
10.0 1994 Janko (gościnnie)
7.0 1990 Simon
0.0 1988 Erwin Volkmann (gościnnie)
0.0 1987 Ojciec
7.0 1978 Wegner (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
7.0
Dyl Sowizdrzał
Till Eulenspiegel
1974 Dyl
6.2 1974 Bareck / Benjamin Prasko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Winfried Glatzeder filmy Winfried Glatzeder najlepsze filmy Winfried Glatzeder zdjęcia Winfried Glatzeder galeria Winfried Glatzeder biografia Winfried Glatzeder nominacje Winfried Glatzeder nagrody i wyróżnienia Winfried Glatzeder filmografia Winfried Glatzeder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.