Wilson Cruz
Data urodzenia: 1973-12-27
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kyle (gościnnie)
0.0 2011 Kyle (gościnnie)
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 Kyle (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Kyle (gościnnie)
5.9
Najszczęśliwsi geje pod słońcem
Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World
2007 Kyle (gościnnie)
7.2 2005 Kyle (gościnnie)
6.0 2005 Kyle (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kyle (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kyle (gościnnie)
7.5 2002 Palący technik (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Kyle (gościnnie)
7.5 1997 Kyle (gościnnie)
0.0 1996 Kyle (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Kyle (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Kyle (gościnnie)
0.0

0 Kyle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wilson Cruz filmy Wilson Cruz najlepsze filmy Wilson Cruz zdjęcia Wilson Cruz galeria Wilson Cruz biografia Wilson Cruz nominacje Wilson Cruz nagrody i wyróżnienia Wilson Cruz filmografia Wilson Cruz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.