Wilmer Valderrama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Fez
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Fez
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Fez
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Fez
8.2 2006 Fez
7.9 2005 Fez
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Fez
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 (gościnnie) (on sam)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Fez

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wilmer Valderrama filmy Wilmer Valderrama najlepsze filmy Wilmer Valderrama zdjęcia Wilmer Valderrama galeria Wilmer Valderrama biografia Wilmer Valderrama nominacje Wilmer Valderrama nagrody i wyróżnienia Wilmer Valderrama filmografia Wilmer Valderrama aktor Wilmer Valderrama scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.