Willy Harlander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Alois Schmöll
0.0 1993 Pan Guggenberger
9.0 1989 Pater Rochus
0.0 1987 Nepomuk Loichinger
7.0 1986 Burmistrz Wimmer
0.0 1985
0.0 1982 'Schorsch' Bernbacher
0.0 1979 Willy Maier
7.0 1978 Pan Berger / Ojciec Berger (gościnnie)
0.0 1977 (gościnnie)
7.8 1977 Strelitz (gościnnie)
0.0 1974 Policjant #2
10.0 1969 Erhard Schulte - Policjant (gościnnie)
0.0 1965 Kelner w barze Delfiny(gościnnie)
7.0 1963 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Willy Harlander filmy Willy Harlander najlepsze filmy Willy Harlander zdjęcia Willy Harlander galeria Willy Harlander biografia Willy Harlander nominacje Willy Harlander nagrody i wyróżnienia Willy Harlander filmografia Willy Harlander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.