Willie Nelson
Data urodzenia: 1933-04-30
Miejsce urodzenia: Abbott, Teksas, USA
Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: 1. Martha Jewel Matthews (27.10.1952 - 1960, rozwód), 3 dzieci: Lana Nelson Fowler (ur. 1953), Susie (ur. 1956) i Billy; 2. Shirley Collie (1961 - 1971, rozwód), córka Paula (ur. 1969); 3. Connie Koepke (30.04.19

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
7.5 2002 (gościnnie) (on sam)
7.1
Żółtodzioby
Half Baked
1998 (gościnnie) (on sam)
6.7
Przygoda na rybach
Gone Fishin'
1997 (gościnnie) (on sam)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 (gościnnie) (on sam)
0.0 1996 (gościnnie) (on sam)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 (gościnnie) (on sam)
7.8 1987 (gościnnie) (on sam)
6.4 1983 (gościnnie) (on sam)
6.3
Elektryczny jeździec
Electric Horseman, The
1979 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Willie Nelson filmy Willie Nelson najlepsze filmy Willie Nelson zdjęcia Willie Nelson galeria Willie Nelson biografia Willie Nelson nominacje Willie Nelson nagrody i wyróżnienia Willie Nelson filmografia Willie Nelson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.