Willie Garson
Data urodzenia: 1964-02-20
Miejsce urodzenia: Highland Park, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Steve (gościnnie)
0.0 2010 Steve (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Steve (gościnnie)
9.0 2009 Steve (gościnnie)
7.2 2009 Steve (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Mozzie
8.0 2008 Steve (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Steve (gościnnie)
7.5
John z Cincinnati
John from Cincinnati
2007 Steve (gościnnie)
8.2 2005 Steve (gościnnie)
7.5 2005 Steve (gościnnie)
8.0 2004 Steve (gościnnie)
10.0 2003 Steve (gościnnie)
7.5 2002 Leo Navarro (gościnnie)
7.8 2002 Steve (gościnnie)
7.3 2002 Ian Sutter (gościnnie)
8.8 2001 Steve (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Steve (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Steve (gościnnie)
7.0 2000 Steve (gościnnie)
8.0 2000 Steve (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Steve (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bud SImmons - Seksowny Kociak (2003) (gościnnie)
6.6
Sposób na blondynkę
There's Something About Mary
1998 Steve (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Steve (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Stanford Blatch
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Steve (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Steve (gościnnie)
7.5 1997 Steve (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Steve (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Steve (gościnnie)
7.7
Twierdza
Rock, The
1996 Steve (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Steve (gościnnie)
7.6
Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
Things to Do in Denver when You're Dead
1995 Steve (gościnnie)
6.9 1995 Steve (gościnnie)
0.0 1995 Steve (gościnnie)
7.6 1995 Steve (gościnnie)
6.2
Miłosne wybory
Speechless
1994 Steve (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Steve (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Steve (gościnnie)
7.9
Skryta namiętność
Untamed Heart
1993 Steve (gościnnie)
8.6 1993 Steve (gościnnie)
7.6 1993 Steve (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Henry Weems / Quinton "Roach" Freely (gościnnie)
10.0 1992 Steve (gościnnie)
6.7 1992 Steve (gościnnie)
7.2
Gangsterzy
Mobsters
1991 Steve (gościnnie)
8.4 1990 Członek heavy metalowej ekipy technicznej (gościnnie)
8.4 1990 Steve (gościnnie)
8.6 1989 Steve (gościnnie)
7.2 1989 Steve (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Steve (gościnnie)
10.0 1987 Steve (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Steve (gościnnie)
8.0 1986 Steve (gościnnie)
5.7 1986 Steve (gościnnie)
9.0 1985 Steve (gościnnie)
8.6 1982 Steve (gościnnie)
8.2 1982 Steve (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Steve (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Willie Garson filmy Willie Garson najlepsze filmy Willie Garson zdjęcia Willie Garson galeria Willie Garson biografia Willie Garson nominacje Willie Garson nagrody i wyróżnienia Willie Garson filmografia Willie Garson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.