Willie C. Carpenter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Del (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Del (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Del (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Del (gościnnie)
5.9 2000 Del (gościnnie)
8.4 2000 Del (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Del (gościnnie)
7.2
Jesienny księżyc
Hunter's Moon, The
1999 Del (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Del (gościnnie)
6.5 1997 Del (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Del (gościnnie)
7.0 1996 Del (gościnnie)
7.0 1996 Del (gościnnie)
7.5
Moja rodzina
My Family
1995 Del (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Del (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Del (gościnnie)
6.7
Nieuchwytny cel
Hard Target
1993 Del (gościnnie)
10.0 1993 Del (gościnnie)
6.7 1992 Del (gościnnie)
5.8
Wielki Kanion
Grand Canyon
1991 Del (gościnnie)
6.6
Rodzinny interes
Family Business
1989 Del (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Del (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Del (gościnnie)
5.7
227
1985 Del (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Willie C. Carpenter filmy Willie C. Carpenter najlepsze filmy Willie C. Carpenter zdjęcia Willie C. Carpenter galeria Willie C. Carpenter biografia Willie C. Carpenter nominacje Willie C. Carpenter nagrody i wyróżnienia Willie C. Carpenter filmografia Willie C. Carpenter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.