William Wellman Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2001 Hampton Huxley (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Hampton Huxley (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Hampton Huxley (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Hampton Huxley (gościnnie)
7.0 1995 Hampton Huxley (gościnnie)
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Hampton Huxley (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Hampton Huxley (gościnnie)
7.3 1990 Hampton Huxley (gościnnie)
7.6 1989 Hampton Huxley (gościnnie)
7.5
V
1984 Hampton Huxley (gościnnie)
8.8 1977 Hampton Huxley (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Hampton Huxley (gościnnie)
6.9 1968 Hampton Huxley (gościnnie)
8.4 1965 Hampton Huxley (gościnnie)
10.0 1964 Hampton Huxley (gościnnie)
8.5 1962 Hampton Huxley (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Hampton Huxley (gościnnie)
7.8 1959 Hampton Huxley (gościnnie)
10.0 1959 Hampton Huxley (gościnnie)
7.4 1955 Hampton Huxley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Wellman Jr. filmy William Wellman Jr. najlepsze filmy William Wellman Jr. zdjęcia William Wellman Jr. galeria William Wellman Jr. biografia William Wellman Jr. nominacje William Wellman Jr. nagrody i wyróżnienia William Wellman Jr. filmografia William Wellman Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.