William Utay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2001 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.6 1999 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Włóczęga / Dean (gościnnie)
4.9
Obsesja gliniarza
Bodily Harm
1995 Włóczęga / Dean (gościnnie)
0.0 1995 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Włóczęga / Dean (gościnnie)
6.4 1994 Włóczęga / Dean (gościnnie)
0.0 1993 Włóczęga / Dean (gościnnie)
6.7 1993 Włóczęga / Dean (gościnnie)
10.0 1992 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.2 1992 Włóczęga / Dean (gościnnie)
6.6 1991 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.4 1990 Włóczęga / Dean (gościnnie)
6.3
Noce Harlemu
Harlem Nights
1989 Włóczęga / Dean (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.0 1987 Włóczęga / Dean (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Włóczęga / Dean (gościnnie)
5.7 1986 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Włóczęga / Dean (gościnnie)
9.0 1984 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.6 1984 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.3 1984 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Włóczęga / Dean (gościnnie)
10.0 1982 Włóczęga / Dean (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Włóczęga / Dean (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Utay filmy William Utay najlepsze filmy William Utay zdjęcia William Utay galeria William Utay biografia William Utay nominacje William Utay nagrody i wyróżnienia William Utay filmografia William Utay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.